Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Belediye Meclis Üyeleri ve kursiyerlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte bir yıl boyunca yapılan çalışmaların sergilendiği ve çeşitli gösterilerin sunulduğu unutulmaz anlar yaşandı.

Eserlerin Sergilendiği Renkli Sergi

Etkinlik kapsamında el sanatları kursiyerlerinin bir yıl boyunca ortaya koyduğu eserlerin yer aldığı sergi büyük ilgi gördü. Kursiyerlerin özenle hazırladığı el sanatları eserleri, ziyaretçileri kendine hayran bıraktı.

Torbalı Belediyesi'nin ilk 100 günü | "205 milyon borç ödedik" Torbalı Belediyesi'nin ilk 100 günü | "205 milyon borç ödedik"

Müzik, Tiyatro ve Dans Gösterileriyle Keyifli Anlar

Merkezin çeşitli kurslarında eğitim alan öğrencilerin sunduğu müzik dinletileri, tiyatro gösterileri, halk oyunları ve dans performansları da etkinliğe renk kattı. Kursiyerlerin sahnede sergiledikleri yetenekler ve emekleri büyük beğeni topladı.

Ertaş: "Her Yaştan Vatandaşımız Kendini Geliştirebilir"

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, Atatürk Gençlik Merkezi'nin geniş bir yelpazede hizmet sunduğunu belirterek şunları söyledi: "Üniversite hazırlık kurslarından, müzik ve tiyatro atölyelerine kadar birçok alanda faaliyet gösteriyoruz. Amacımız, gençlerimizin yanı sıra her yaştan vatandaşımızın kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamak. 170 bin Edremitli yurttaşımızın her biri bizim için çok değerli. Kapılarımız her zaman sizlere açık olacak. İlgi duyduğunuz her alanda kurs ve atölye çalışmalarına katılabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz" dedi.

Editör: Emir Çetintaş