Efeler Belediyesi'nin Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Tekstil Park iş birliğiyle düzenlediği etkinliklerde, Efeler Belediyesi kreşlerindeki öğrencilerin hazırladığı gösteri, renkli ve coşkulu anlara sahne oldu.

Miniklerin ve velilerin büyük bir heyecanla izlediği gösteride, Efeler'in minikleri şarkılar söyleyip şiirler okudu, halk oyunları ve dans gösterileri sergiledi. Çocukların performanslarına öğretmenler, anne-babalar ve izleyiciler de coşkuyla eşlik etti.

Aydın'da 2023 yılında balık ihracatından 230 milyon dolar gelir elde edildi Aydın'da 2023 yılında balık ihracatından 230 milyon dolar gelir elde edildi

Gün boyu süren etkinliklerde çocuklar; şişme oyun parkları, bilim ve deney evi, akıl oyunları kulübü, satranç kulübü, alevle cam işleme kulübü, resim kulübü, alan oyun etkinlikleri ve Efeler Belediyesi Kent Orkestrası ile doyasıya eğlendi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'in birlikte katıldığı etkinliklerde, başkanlar çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Başkan Çerçioğlu ve Başkan Yetişkin, miniklerle yakından ilgilenerek bol bol fotoğraf çektirdi ve ailelerle ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: BÜLTEN