Efeler Haberleri

efeler haberleri ve güncel efeler gelişmeleri, efeler ile ilgili tüm video, efeler fotoğrafları ve efeler haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Aydın’ın Efeler ilçesinde, Zafer Mahallesi Adnan Menderes Üniversitesi varyantında çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı.

AYDIN

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, kentin geleceğini ortak akılla inşa etmek için yeni bir projeyi hayata geçirdi.

ASAYİŞ

Aydın Efeler'de, itfaiyeciden korkup 4. kattan atlayan kedi, mucizevi bir şekilde yara almadan kurtuldu ve gözden kayboldu.

ASAYİŞ

Aydın’ın Efeler ilçesinde tartıştığı kişiyi pompalı tüfekle vurarak kaçan şüpheli aranıyor. Yaralı hastaneye kaldırıldı, durumu kritik.

ASAYİŞ

Aydın'ın Efeler ilçesindeki Aydın Tren Garı girişinde bulunan şüpheli çanta, bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı.

ASAYİŞ

Aydın’ın Efeler ilçesinde jandarma devriyesi sırasında kayıp zihinsel engelli M.E. (55) ormanlık alanda bulunarak sağlık kontrollerinin ardından ailesine teslim edildi.

ASAYİŞ

Efeler'deki trafo yangını, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

ASAYİŞ

Aydın'ın Efeler ilçesinde kaldırımda bulunan bir ağacın dalının kırılarak düşmesi sonucu yoldan geçen bir kadın yaralandı.

YEREL YÖNETİMLER

Vatandaşları şehrin yönetiminde söz sahibi yapmayı hedefleyen Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, hizmetlerinde katılımcı bir yaklaşım benimseyerek, Efeler halkını proje...

AYDIN

Efeler Zübeyde Hanım Anaokulu Öğretmeni Nafiye Sıcacık, hazırladığı çevre projesiyle şuana kadar dünyada sadece 17 öğretmene verilen ödülün sahibi oldu.

SPOR EKSPRES

Yeni sezona Didim Altınkumspor ismiyle devam edecek olan Efeler 09 SFK, İzmir ekibi Altınordu ile transferde işbirliği anlaşması gerçekleştirdi.

YEREL YÖNETİMLER

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, belediyenin yaz kursları kapsamında düzenlenen futbol kursunu ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.

Yandex.Metrica