Denizlispor Haberleri

denizlispor haberleri ve güncel denizlispor gelişmeleri, denizlispor ile ilgili tüm video, denizlispor fotoğrafları ve denizlispor haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Denizlispor Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım, Denizli FK isimli yeni bir kulüp kurulmasının önüne geçerek, marka tescil belgesini aldı.

FUTBOL

Denizlispor altyapısında yer alan futbolcular, iki haftalık kamp sürecinin ardından çalışmalarını Zafer Katrancı Tesisleri'nde sürdürüyor. Altyapıdan A takıma katılacak 6...

SPOR EKSPRES

Denizlispor'da yeni sezonda giyilecek formalar tanıtıldı. Tarihinde ilk kez 3.Lig'de mücadele edecek yeşil-siyahlı ekip, tamamen altyapı oyuncularıyla kadrosunu oluşturacak.

SPOR EKSPRES

TFF 3'üncü Lig'e düşen Denizlispor'da otobüs şoku yaşandı.

DENİZLİ

Denizlispor, tarihindeki en büyük düşüşünü yaşarken maddi sıkıntılar ve transfer yasağı ile mücadele ediyor.

SPOR EKSPRES

Denizlispor’da futbolcular birer birer takıma veda etmeye başladı. Yeşil siyahlılarda son olarak Emre Sağlık'la yollar ayrıldı.

SPOR EKSPRES

TFF 3'üncü Lig 4'üncü Grup takımların Denizlispor'un sağ beki Emre Sağlık takımdan ayrıldı.

DENİZLİ

Tarihinde ilk kez 3. Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Denizlispor, kulübe kaynak yaratmak için esnaflarla iş birliği yapma kararı aldı.

SPOR EKSPRES

TFF 3.Lig'de ilk kez mücadele edecek olan Denizlispor'da yönetim kulübe kaynak bulmak için esnafla omuz omuza çalışmaya karar verdi.

FUTBOL

Tarihinde ilk kez 3'üncü Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Denizlispor'dan yuvadan uçan isimlerin yeni adresleri de belli olmaya başladı.

SPOR EKSPRES

TFF 3. Lig'de mücadele edecek Denizlispor, teknik direktörlük görevine getirilen Çağdaş Mavioğlu ile resmi sözleşme imzaladı.

SPOR EKSPRES

TFF 3'üncü Lig'e ilk kez düşen Denizlispor'da, Başkan Ahmet Yalın Yıldırım olağanüstü genel kurulda güven tazeledi ve yeni yönetim ekibini...

Yandex.Metrica