Finans Haberleri

finans haberleri ve güncel finans gelişmeleri, finans ile ilgili tüm video, finans fotoğrafları ve finans haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, MYK toplantısı sonrası asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı...

EKONOMİ

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) arasında finansal okuryazarlığın yaygınlaştırılması amacıyla önemli bir iş birliği protokolü imzalandı.

LİFE EKSPRES

Bilim insanları, çiftler arasında sıkça yaşanan para kavgalarının kökenlerini araştırdı ve bu konudaki bulgularını ortaya koydu.

FİNANS EKSPRES

TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen yeni yasa, kripto varlıklar ile ilgili düzenlemeleri içeren Sermaye Piyasası Kanunu’na önemli değişiklikler getirdi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Güçlü ekonomi programımızla uluslararası finansal kuruluşların yatırım yaptığı önde gelen ülkelerden olmayı sürdüreceğiz" dedi.

FİNANS EKSPRES

Brand Finance tarafından yayımlanan "Türkiye’nin En Değerli Markaları 2024" araştırmasında, Anadolu Isuzu 15 sıra yükselerek 62. sıraya yerleşti.

İsviçre'nin en büyük bankası UBS, yeni yatırım aracının altın ve dövizden daha değerli olabileceğini söyledi.

GENEL

e-Devlet üzerinden banka borcu sorgulama ile finansal durumunuzu kontrol altına alın! Banka borcu ve kredi bilgilerinizi adım adım öğrenin

FİNANS EKSPRES

Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Erkan Zandar, döviz kuru ve maliyet artışlarının sektörü krize sürüklediğini söyledi.

POLİTİKA

Uluslararası Adalet Divanı (UAD), İsrail'in Refah kentine yönelik askeri operasyonlarını durdurması gerektiğine dair bir karar aldı. Bu karar, Gazze Şeridi'ndeki...

FİNANS EKSPRES

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf ve verimlilik çalışmaları kapsamında mal müdürlüklerinde yapılacak çalışmaya ilişkin değerlendirmede bulundu.

FİNANS EKSPRES

Önceki gece yarısı Resmi Gazete'de yayımlanan tasarruf genelgesiyle kamu personeli için de yeni bir dönem başladı.

Yandex.Metrica