Espresso Lab, ürünleriyle tanınan ve uzun yıllardır bilinen bir markadır. Bu kapsamda zaman zaman Espresso Lab hangi ülkenin? Sorusu araştırılıyor. Peki, Espresso Lab hangi ülkenin? Espresso Lab hangi ülkede kuruldu, sahibi kim? Espresso Lab markası nereye ait?

Espresso Lab ne zaman ve kimler tarafından kuruldu?

Espresso Lab, Türkiye menşeili bir 3. dalga kahve zinciri olarak öne çıkıyor. İstanbul merkezli olan Espresso Lab, ilk şubesini 2014 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde açmış ve hızla büyüyerek Aralık 2022 itibarıyla Türkiye, Orta Doğu ve Avrupa genelinde toplamda 130 mağazaya ulaşmıştır. Türkiye'nin ilk karton fabrikasının dönüştürülmesiyle oluşturulan Espresso Lab Roastery ise İstanbul Merter'de bulunmaktadır.

Espresso Lab Roastery, 6000 m²'lik bir alana yayılmış olup, Avrupa'nın en büyük kahve dükkanı unvanına sahiptir. Bu kahve roastery, sadece kahve kavurma alanını değil, aynı zamanda coffee shop, bakery, mocktail bar, workshop station ve konferans salonu gibi farklı alanları da bünyesinde barındırmaktadır. Espressolab markası, Kocadağ Ailesi Şirketleri'ne aittir ve Emre ve Esat Kocadağ tarafından yönetilmektedir.

Bilim insanları gizemi çözdü! "O ağaçları koruyun" Bilim insanları gizemi çözdü! "O ağaçları koruyun"

Espresso Lab'ın kökeni ve genişleme stratejisi, markanın Türk girişimciler tarafından yönetildiğini ve Türkiye'nin yanı sıra Orta Doğu ve Avrupa'da etkileyici bir varlık gösterdiğini ortaya koymaktadır. Espresso Lab, kahve tutkunlarına kaliteli kahve deneyimi sunan bir Türk markası olarak öne çıkmaktadır.

Espresso Lab Portekiz'deki ikinci mağazasını Lizbon Estrela'da açtı. Bu yeni açılan şube, Espresso Lab ailesi ve müşterileri arasında büyük bir heyecan yarattı.

Yeni açılan şubenin görüntüleri ise sosyal medyada şu şekilde yer aldı:

Espressolab2

Espressolab3

Kaynak: Haber Merkezi