Polis uygulamaları kapsamında İzmir'in Bayraklı ilçesinde cinayet hükümlüsü ve çeşitli suçlardan aranan şahıslar yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar arasında eski sevgilisine rastgele ateş ettiği iddia edilen bir şahıs da bulunuyor.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipleri, huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla rutin uygulamalar gerçekleştirdi. Bu uygulamalar kapsamında, aranan kişileri yakalamak için de çalışmalar yürütüldü.

Yapılan Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusu sonucunda ekipler, kesinleşmiş 34 yıl hapis cezası bulunan cinayet hükümlüsü Ö.G.'yi yakaladı. Hırsızlık suçundan aranan H.T. de GBT sorgusu sırasında gözaltına alındı.

Aydın'da büyüyen yangın ekipleri zor durumda bıraktı Aydın'da büyüyen yangın ekipleri zor durumda bıraktı

Uygulamalar sırasında H.T. ve L.G. isimli şahıslar da yakalandı. İddiaya göre L.G., eski sevgilisiyle yaşadığı bir kavga sırasında çevreye rastgele ateş açtı.

Farklı noktalarda yapılan uygulamalarda ise A.N. ve M.A.B. isimli şüpheliler ruhsatsız tabanca ve pompalı tüfeklerle yakalandı. Ele geçirilen silahlara el koyulurken, gözaltına alınan tüm şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Editör: Nurican ALBAYRAK