Hailey Bieber, hamileliğini belli eden bir kıyafetle yaptığı paylaşım ile bu mutlu haberi duyurdu. Ünlü çift, ilk bebeklerini beklemenin heyecanını ve mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

Ünlü Türk rapçi peş peşe kaza yaptı! Ünlü Türk rapçi peş peşe kaza yaptı!

Instagram'da Yankı Uyandıran Paylaşım

Justin ve Hailey Bieber, Instagram hesaplarında profesyonel bir fotoğraf çekiminden elde edilen kareleri paylaşarak hamilelik müjdesini duyurdu. Çiftin bu paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü ve birçok hayranları sevinçlerini dile getirdi.

Hayranların Mutluluğu

Ünlü çiftin mutlu haberi karşısında hayranları, "Çok sevindirici haber", "Tebrikler!", "Sonunda!" gibi yorumlarla mutluluklarını dile getirdi. Justin Bieber'ın daha önce sosyal medyada yayınladığı duygusal fotoğraflarını hatırlatan hayranları, bu sefer mutlu bir haberi kutlamaktan memnuniyet duydu.

Justin Bieber'ın Duygusal Paylaşımları

30 yaşındaki Kanadalı pop ve R&B şarkıcısı Justin Bieber, daha önce ağlarken çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaşmıştı. Bu paylaşımlar, hayranları tarafından büyük ilgi görmüş ve duygusal bir tepkiyle karşılanmıştı. Şimdi ise, çiftin bebek beklemesiyle birlikte sevinç dolu yorumlarla dolup taşan bir sosyal medya etkileşimi yaşanıyor.

Editör: Sedef Didem Ezme