Karşıyaka son 6 haftasına girdiğimiz ligde , son saniye penaltısı ile maçı kazandı. Öyle ki golün santrası yapılmadı. 
  Karşıyaka aslında maça iyi başladı. İstek ve arzusu yerindeydi. Pozisyonlara da girildi ama son vuruşlarda şanssızlıklar yaşandı . Gol geciktikçe de stres arttı.Rakip takım oyunu yavaşlatmak için elinden geleni yaptı. 
 Burada bir futbolsever olarak parantez açmak istiyorum. Türk futbolunun en büyük sıkıntılarından biri kendini yere atan oyuncular . Dünkü mücadelede her ikili mücadelede rakip oyuncular kendini yere bıraktı ve her seferinde oyundan 2-3 dakika çalındı. Bu oyuncular kenara gelir gelmez , hemen ayağa kalkıp , hakemin işaretini beklemeleri , doğal olarak tribünleri çok sinirlendiriyor. Maçı geriyor ve seyir zevkini düşürüyor. Hakemler istese bu hırsızlığa kolaylıkla son verebilir. Kenara giden oyuncuyu 1-2 dakika kenarda tutsalar , bu hırsızlığı bitirirler. Ama hakemle maalesef bunun tam tersi davranıyor. Oyuncuyu top oyuna girdikten bir kaç saniye sonra oyuna davet ediyor. Bu da vakit hırsızı oyuncuları cesaretlendiriyor. 
 Maça dönersek , iyi başladığı ve pozisyon da bulduğu dakikalarda gole kavuşamayan Karşıyaka’da benim kenardan gördüğüm temel hata , topu ön bölgeye taşıdığımızda , son paslarda yanlış tercihler. Buraya dikkat etmek lazım . Savunmada Erdinç İyi işler yaptı. Her fırsatta da rakip ceza alanında göründü. Arzu ve isteği iyiydi. Kesiciliği ve mücadele gücü oldukça yüksek bir oyuncu. Top tekniğini de geliştirirse , çok iyi yerlere gelebilir. Enes ve Fatih çok kabiliyetli oyuncular. Fatih’i daha istekli görmek isterdim . Unutmayın gençler , yetenekli olmak çok çalışmayı gerektirir . Yoksa asla potansiyelinizi gerçekleştiremezsiniz. Kabiliyetine güvenen , uzun vadede , çok çalışan arkadaşının gerisinde kalır . 
 Bu tribünler her zaman çok koşanı , gönülden oynayanı sevdi ! Mustafa Aşan yanlış hatırlamıyorsam 10 yılda sadece 1 gol attı. Ama en çok o sevildi. 
 Bu ligde çok yetenekli olmak , çok iyi top yapmaktan ziyade , çok koşmak iş yapıyor. Çok istekli olmak iş yapıyor. 
 Son sözüm camiaya ; Kaldı şurada 5 maç. Sonra play of maçları… Kenetlenirsek , biz bu ligi , bu sene çıkarız ! Hazırlayın bayrakları ! Bayram yerine çevireceğiz Karşıyaka’yı !