Utah'ta yaşayan Clark ailesi için 10 Nisan adeta kabusa dönüştü. Sevgili kedileri Galena ortadan kayboldu. Aile günlerce Galena'yı aradı, mahalleyi arşınladılar, kayıp ilanları astılar ve sosyal medyada paylaşımda bulundular fakat hiçbir iz bulamadılar.


Uzaktan Gelen Müjde


Tüm umutları tükenmek üzereyken, Clark ailesi inanılmaz bir telefon aldı. Los Angeles'tan bir veteriner hekim aradı. Veteriner, ailenin California'ya iade etmek için gönderdiği kargo kutusunda mikroçipi olan sahipsiz bir kedi bulduğunu ve mikroçipten Clark ailesine ulaştığını söyledi.


Galena'nın Gizemli Seyahati


Meğer kayıp Galena, ailenin gönderdiği paketlerden birine gizlice girerek kendine California yolculuğu ayarlamış! Günlerce aç ve susuz yolculuk yapan Galena, neyse ki mikroçipi sayesinde sağına kavuşabildi.

Pankart gizemi | Herkes Nurettin'i merak etti Pankart gizemi | Herkes Nurettin'i merak etti


Duygulu Kavuşma


Galena'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kayıp kedisine kavuşmanın sevincini gizleyemeyen Carrie Clark, yaşadıklarını şöyle anlattı: "İlk başta veterinere inanamadım, şaka yaptığını sandım. Gerçekten inanılmaz bir kavuşma oldu. Galena'yı tekrar kucağıma aldığımda titriyordu, ama onu tuttuğum anda titremesi kesildi

Kaynak: haber merkezi