Yola atlayan köpek yüzünden kaza yaptı | 1 ölü Yola atlayan köpek yüzünden kaza yaptı | 1 ölü

Olay, 23 Nisan günü saat 03.30 sıralarında Şirinkapı Mahallesi'nde meydana geldi. Ömer Gülen'in evine giriş yaparken araç içerisinden yapılan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Olay yerinden kaçan saldırgan veya saldırganlar, polisin operasyonları sonucu yakalandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Analiz Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin kimliklerini tespit etmek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürdü. Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Bürosu da bu çalışmalara destek verdi.

Operasyonlar neticesinde İzmir, İstanbul ve Muğla illerinde yapılan eş zamanlı baskınlarda B.G.(23), E.U.(23), M.Y.(26), D.A.(20), Y.G.(19), U.U.(33) ve Ö.B.(21) olmak üzere 7 şüpheli yakalandı. Ayrıca 4 adet tabanca, büyük miktarda para ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Olayın, taraflar arasındaki eski husumetten kaynaklandığı belirtilirken, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden B.G. ve E.U'nun tutuklandığı, diğer 5 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı açıklandı.

Editör: Adnan Karabulut