İEÜ Medical Point Hastanesi Ata Salonu’nda olimpiyat sporcuları ve minik sporcuların katımıyla gerçekleşen imzan töreninde Kubba, "Bundan tam 27 yıl önce şifa dağıtmak üzere sağlık sektöründe attığımız sağlam adımlar; bugün İzmir, Gaziantep ve Batman’da olmak üzere üç hastanemizle devam ediyor. Kurulduğumuz günden bu yana kaliteli sağlık hizmeti sunma gayretimizden hiç vazgeçmedik. Geldiğimiz bu noktada; en son teknoloji ile kaliteli insan gücünü sağlığın hizmetine sunan bir sağlık markası haline geldik. Kişiselleştirilmiş tıp, yapay zeka destekli teşhis, robotik cerrahi, uzaktan sağlık hizmetleri ve büyük veri analizini içeren sağlıkta 5.0 hastane konusunda öncülük etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

"SAĞLIKLI OLMA BİLİNCİ KAZANDIRIYORUZ"

Genç sporculara da küçük yaştan başlayarak sağlıklı olma bilincini kazandırmak için çalıştıklarını kaydeden Kubba, “Bu misyonla başlattığımız Zübeyde Hanım’ın Kızları Projesi bunun en güzel örneklerinden biri. Küçük yaşlardan itibaren çocuklarımızı sigara, alkol, madde kullanımı gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla bu projeyi başlattık. Çocuklarımızı spora yönlendirerek hem fiziksel hem akademik başarılarına katkı sunuyoruz. Bu proje ile sadece sağlıklı bireyler olmalarını değil, aynı zamanda birlikte hareket etme, takım olma, özgüvenli bireyler olmalarını da sağlıyoruz. Minik sporcularımızın sağlıklı büyümelerine önem veriyor, sağlıklı bir toplum olabilmek için bu bilincin küçük yaşlardan itibaren kazanılması gerektiğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

I M G 1394

SPORCULARIN SAĞLIKLARI MEDİCAL POİNT’E EMANET

“Medical Point Hastaneler Grubu olarak, sadece sağlık alanında değil spor ve sanat alanında da ‘bir marka’ olma yolunda adım adım ilerliyoruz”  sözleriyle konuşmasına devam eden Kubba, “Önce, Karşıyaka Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı’nın ‘Ana Sponsoru’ olduk. Ardından geçtiğimiz aylarda Göztepe Spor Kulübü ile birlikte imzaladığımız anlaşma ile Göztepeli olimpik ve milli sporcularımızın sağlık sponsorluğunu üstlendik.  Bugün de şehrimizin önemli kulüplerinden olan Şavkar Cimnastik Spor Kulübü’nün olimpik sporcularının sağlığı artık, ‘Medical Point’ markasına emanet olacak. İmzalayacağımız bu anlaşmanın, sporcularımızın daha sağlıklı ve güçlü bir şekilde başarılarına ulaşmalarına katkıda bulunacağına inanıyor, birlikte geçireceğimiz bu dönemin başlangıcının bir hayli parlak olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İkinci Kez İstifa Kararı | Bu Sefer Onaylandı İkinci Kez İstifa Kararı | Bu Sefer Onaylandı


Şavkar Cimnastik Spor Kulübü Başkanı İsmail Göktekin de “Bu birliktelik bizim çok önemli. Medical Point’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.  Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması için imzalar atıldı.

Kaynak: FATİH ÖZKILINÇ