Marmaris Kaymakamı Kaya Başkan Ünlü ile İşbirliği Mesajı Verdi Marmaris Kaymakamı Kaya Başkan Ünlü ile İşbirliği Mesajı Verdi

Özel gereksinimli ve koruma altındaki yaklaşık 110 çocuğa yönelik düzenlenen etkinliklerle, tarım ve hayvancılık konularında bilinçlenmeleri sağlanarak daha aydınlık bir geleceğe adım atmaları hedefleniyor.

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Yan Yanayız" ekibi olarak çocukların geleceğini güvence altına almak amacıyla tarım ve hayvancılık konularında bilinçlendirme çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi. Projenin 23 Nisan haftasına denk gelmesi nedeniyle çocuklara çeşitli sürpriz ikramlar ve hediyelerin sunulduğu ifade edildi.

Bu projeyle çocukların tarım ve hayvancılık alanlarındaki farkındalıklarının artırılması ve su kaynaklarının verimli kullanımı konusunda bilinçlenmeleri amaçlanıyor. Eğitimler ve etkinlikler aracılığıyla çocukların doğaya ve tarıma olan ilgilerinin artırılması ve gelecek nesillerin bu konularda daha bilinçli olmaları hedefleniyor.

Editör: Haber Ekspres