Eğitim Haberleri

eğitim haberleri ve güncel eğitim gelişmeleri, eğitim ile ilgili tüm video, eğitim fotoğrafları ve eğitim haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


AYDIN

Efeler Belediyesi, Dijital Dönüşüm Merkezi'nde çocuklara ücretsiz yapay zeka ve kodlama eğitimi vererek geleceğin mesleklerine hazırlıyor.

TÜRKİYE

Türk Hava Kuvvetleri, Kıbrıs semalarında gerçekleştirdiği etkileyici eğitim uçuşuyla geleceğin pilotlarına cesaret ve kararlılık aşılıyor. Muharip ve destek uçaklarının katılımıyla...

BALIKESİR

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaparak, yarıyıl tatilinde 10 yükümlüyle okullarda boya,...

YEREL YÖNETİMLER

Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM) LGS’de yine gururlandırdı. KARBEM'de hazırlanan öğrenciler istedikleri liseye yerleştiler.

YEREL YÖNETİMLER

Narlıdere Belediyesi, personelinin okul öncesi çocukları için Nar Çiçekleri Anaokulları'ndan ücretsiz yararlanma imkânı sundu.

ÇANAKKALE

Çanakkale Belediyesi, sıfır atık projesi kapsamında temizlik personeli ve işletme çalışanlarına yönelik farkındalık eğitimlerine devam ediyor.

MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kamu kurumlarına enerji yönetimi konusunda kapsamlı bir eğitim düzenledi.

EĞİTİM

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, modern eğitim, güçlü araştırma altyapısı ve dijital teknolojilerle geleceğin diş hekimlerini yetiştirmek için adaylarını bekliyor.

EĞİTİM

Ege Üniversitesi, Rektör Prof. Dr. Necdet Budak öncülüğünde, "Huzurlu Üniversite, Kaliteli Eğitim, Aydınlık Gelecek" mottosuyla yeni döneme hazırlanıyor.

ASAYİŞ

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Efeler ve Karpuzlu ilçelerinde 73 traktör sürücüsüne ROPS sistemi ve reflektör kullanımı konusunda bilgilendirme yaptı.

YEREL YÖNETİMLER

Çınar Anaokulları, 2024-2025 eğitim yılına yenilenen sistem ve modern çehresiyle merhaba diyecek. Bucalı çocuklar için kaliteli okul öncesi eğitim başlıyor.

EĞİTİM

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), 42’nci kuruluş yıl dönümünü Rektörlük Yerleşkesi’nde düzenlediği görkemli törenle kutladı.

Yandex.Metrica