Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yer alan uluslararası bir şirkete ait fabrikada geçtiğimiz haftalarda meydana geldiği iddia edilen bir skandalının yankıları henüz dinmemişken, fabrikada bir skandal daha yaşandı. Bu seferki olay, fabrikanın güvenlik amirinin kadın çalışanların soyunma odasına gizli kamera yerleştirmesiyle çalkalandı.

Geçtiğimiz haftalarda 4 çalışan arasında yaşandığı iddia edilen skandal olayın ardından fabrika, yeni bir skandalın gölgesinde. Güvenlik amiri A.T.'nin kadın çalışanlara ait soyunma odasına gizli kamera yerleştirmesi olayı, iş yeri içinde büyük infial yarattı.

Kamerayı keşfetti

Olay, 10 Mayıs tarihinde yaşandı. Bir kadın çalışan olan N.A., üstünü değiştirirken kutunun içindeki şüpheli bir ışık yansıması fark etti. Yakından incelediğinde, kutunun içinde bir kamera olduğunu keşfeden N.A., hemen durumu diğer çalışanlara bildirdi. Fabrika yönetimi ise olayı derhal asayiş birimlerine bildirdi.

Evinde üç tane telefon bulundu

Polis ekipleri, olayı araştırırken A.T.'nin olaydan kısa bir süre sonra evine gittiğini tespit etti. Evde yapılan aramalarda üç telefon ele geçirildi. Ancak, incelenen telefonlardan birinde herhangi bir suç deliline rastlanmadı. Fabrikada ve güvenlik şirketindeki görevlerinden derhal uzaklaştırılan A.T., dört kadın çalışan hakkında şikayetçi oldu.

Konya'da feci kaza! Direğe çarparak durabildi Konya'da feci kaza! Direğe çarparak durabildi

Savcılık, A.T. hakkında başlatılan soruşturma sonucunda iddianameyi hazırlayacak ve mahkeme süreci başlayacak.

Editör: Sedef Didem Ezme