Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde yeniden seçilmesinin ardından ilçe belediye başkanlarına yaptığı ziyaretler kapsamında Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile bir araya geldi.

Başkan Yetişkin, ziyarette Ceritoğlu Sengel'e yeni döneminde başarılar dilerken, kent gündemine ilişkin konuların ele alındığı ve çalışmalar ile projeler hakkında fikir alışverişlerinin yapıldığı görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tüm kardeş ilçelerimizde birlik ve dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Bu görüşme, Seferihisar ve Efes Selçuk belediyeleri arasındaki iş birliğinin ve dayanışmanın güçlü bir göstergesi olarak yorumlanıyor.

Belediye-İş Sendikası'ndan Başkan Çerçioğlu'na önemli ziyaret Belediye-İş Sendikası'ndan Başkan Çerçioğlu'na önemli ziyaret

Her iki başkan da, ilçelerinin kalkınması ve gelişmesi için birlikte hareket etmeye kararlı olduklarını vurguladılar.

Seferihisar ve Efes Selçuk'un ortak sorunlarına çözüm bulmak ve bölgeye değer katacak projeler geliştirmek için yakın iş birliği içinde çalışacaklarını ifade ettiler.

Editör: Emir Çetintaş