İzmir'de sokakta saldırıya uğrayan adam kanlar içinde kaldı İzmir'de sokakta saldırıya uğrayan adam kanlar içinde kaldı

TikTok, her geçen gün daha fazla tartışma yaratan içeriklere ev sahipliği yaparken, 'Karagül' adlı kullanıcının çocuklarına yönelik psikolojik ve fiziksel şiddet içeren videoları tepki çekti. Bir videosunda çocuğunu duvara çarpıp kanlar içinde bırakmasına rağmen 'Karagül' adlı kadın, "Arkadaşlar, ambulans çağırdım geliyor" diyerek yayına devam etti. Küçük çocuğun acı içinde ağlaması ve "Elim ayağım titriyor" demesine rağmen 'Karagül', skandal yayınına devam etti.

Sosyal medyada büyük tepki toplayan 'Karagül' adlı kullanıcının bir diğer videosunda da yine canlı yayın esnasında çocuğuna şiddet uyguladığı görülüyor. Çocuğun hıçkırarak ağladığı duyulurken, başka bir videoda ise sarılmaya kalkan oğlunu itekleyen 'Karagül'ün görüntüleri, sosyal medyanın da tepkisini çekti.

Bu skandal videolar, TikTok platformunda her türlü ahlaksızlığın ve şiddetin ne kadar kolayca yayılabildiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililerin konuya ilişkin soruşturma başlatması ve gerekli önlemleri alması beklenirken, bu tür içeriklerin toplumda olumsuz etkileri ve zararları da bir kez daha tartışma konusu oldu.

Editör: Sude Kula