AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı Karataş'ta esnaf buluşması yaptı AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı Karataş'ta esnaf buluşması yaptı

Bugün Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi önünde uzaktan kumandalı helikopter uçuran Eren ve Eymen kardeşlerin helikopterleri ağacın dalına takıldı. Olayın ardından büyük üzüntü yaşayan çocukların imdadına belediye ekipleri yetişti. Normalde canlıları kurtarmak için müdahale eden ekipler, bu kez Eren ve Eymen kardeşlerin helikopteri için seferber oldu. Kısa sürede olay yerine gelerek helikopteri ağaç dalından indiren belediye ekipleri, çocuklara helikopterlerini teslim etti.

Baba Ersen Dinler, yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamada, itfaiyeyi aramalarına rağmen sadece canlı kurtarma işlemleri için sepetli araç gönderilebileceğini öğrendiklerini belirtti. Bunun üzerine bir arkadaşları vasıtasıyla belediyeden yardım talep ettiklerini dile getiren Dinler, belediye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesiyle çocuklarının helikopterlerine kavuştuklarını ifade etti. Eren ve Eymen'in yeniden helikopterlerine kavuşmasının mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Dinler, belediye ekiplerine teşekkürlerini iletti.

Editör: Haber Ekspres