İzmir’in en fazla tarım arazisine sahip merkez ilçesi Buca'da, verimli toprakları tekrar tarımsal üretime kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, köyler bölgesindeki üreticilere destek vermeye devam ediyor. Yerel halkı katma değeri yüksek ürünlerle üretime teşvik eden belediye, Doğancılar, Kırklar, Belenbaşı, Kaynaklar, Karacağaç mahallelerinde ürün çeşitliliğini artırmak için ayva, Trabzon hurması, şeftali cinsi meyve fidanı dağıttı. Bucalı üreticiler, tarımsal üretimin her alanında Buca Belediyesi'nin sağladığı destekten memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Görkem Duman'a teşekkür ettiler.

Whatsapp Görsel 2024 05 02 Saat 10.56.30 C73Fe5Fa

İzmir Tabip Odası Başkanı Özyurt'tan onaylı randevu açıklaması İzmir Tabip Odası Başkanı Özyurt'tan onaylı randevu açıklaması

Belediye Başkanı Görkem Duman, kırsal kalkınmaya büyük önem verdiklerini belirterek, “İzmir’in merkezinde en verimli topraklara sahip ilçede yaşıyoruz. Bu topraklardaki üretimi sürdürmek için çiftçilerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Egemen Sayın