Young Sheldon'da yaşananların aslında Sheldon'ın anılarından oluştuğu ortaya çıkınca, hayranlar dizinin önceki bölümlerini yeniden yorumlamaya başladı. Bu durum, Big Bang Theory ile Young Sheldon arasındaki bazı tutarsızlıkları da açıklayabilir nitelikte.

Kızıl Goncalar geri dönüyor! İşte, yeni sezon tarihi... Kızıl Goncalar geri dönüyor! İşte, yeni sezon tarihi...

Farklı bakış açısı, yeni anlamlar

Sheldon'ın artık çocukları olduğu için hikayesini farklı bir bakış açısıyla anlatması, Young Sheldon'daki bazı olayların Big Bang Theory'deki anlatılanlardan neden farklı olduğunu açıklıyor. Belki de Sheldon, geçmişteki seçimlerini tam olarak onaylamıyor ama artık onları daha iyi anlıyor.

Amy ve Sheldon yeniden bir arada

Final bölümünde Sheldon'ın yetişkin hali, eşi Amy ile birlikte görülüyor. Çiftin iki çocuğu olduğu ve çocukların bilimden ziyade hokey ve oyunculuğa ilgi duyduğu ortaya çıkıyor.

Jim Parsons ve Mayim Bialik'ten muhteşem geri dönüş

Dizi sorumluları, Parsons ve Bialik'i ikna etmekte zorlanmadıklarını ve ikilinin karakterlerine geri dönmekten heyecan duyduğunu belirtiyor. İkilinin performansı, hayranlar tarafından büyük beğeni topladı.

Young Sheldon'ın mirası

2017'den 2024'e kadar 7 sezon boyunca ekrana gelen Young Sheldon, final bölümüyle izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Dizinin sürprizlerle dolu finali, uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

Kaynak: Haber Merkezi