Binlerce çocuk ve ailesi, 23 Nisan günü Bayraklı sahilinde gerçekleşecek bir dizi eğlenceli etkinlikte buluşacak.

Efes Selçuk Belediye Meclisi Meclis Toplantısı'nda belediye emekçilerine ilişkin açıklama! Efes Selçuk Belediye Meclisi Meclis Toplantısı'nda belediye emekçilerine ilişkin açıklama!

Saat 14:00'da başlayacak olan etkinlikler, uçurtma şenliğiyle başlayacak ve gün boyunca devam edecek. Kültürel ve sportif organizasyonlarla dolu programda, halk oyunları gösterileri, piyano performansları, mutlu çocuk şarkıları konserleri ve yüz boyama aktiviteleri gibi renkli etkinlikler yer alacak.

Ayrıca, karate, kick boks, tekvando, bale, jimnastik, güreş ve dans gibi çeşitli spor aktiviteleri düzenlenecek. Survivor, halat çekme, basketbol, penaltı, bovling ve çuval yarışları gibi yarışmalar da günün heyecanını artıracak.

Etkinlikler boyunca çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edilecek. Ayrıca, maskotlar, resim, satranç, astronomi ve zeka oyunlarıyla da 23 Nisan şenliği coşkulu bir atmosfere sahne olacak.

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’da geleceğimizin teminatı çocuklarımızla buluşacağız. Onların bir tebessümü, mutluluğu her şeye değer. Bu anlayışla çocukların gününde onlar için özel bir organizasyon hazırladık." açıklamasında bulundu.

Önal, "Mazbatamızı aldıktan sonraki ilk ulusal bayramımızı sevgili çocuklarımızla birlikte coşkuyla kutlayacağız. Her yıl etkinliklerimizi büyüteceğiz. En güzel bayramlar Bayraklı’da yaşanacak. Etkinliklerimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Ekspres