Adalet bakanı Haberleri

adalet bakanı haberleri ve güncel adalet bakanı gelişmeleri, adalet bakanı ile ilgili tüm video, adalet bakanı fotoğrafları ve adalet bakanı haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasını kınadı, adalet ve insan haklarını savunmaya devam edeceklerini vurguladı.

POLİTİKA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hz. Muhammed'e hakaret eden kişinin tutuklandığını duyurdu.

TÜRKİYE

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Akıllı Teknolojilerinin Ceza İnfaz Kurumlarına Entegrasyonu Projesi (ACEP) kapsamında cezaevlerinde 185 milyona yakın görüntülü görüşme gerçekleştirildiğini...

ASAYİŞ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir'in Konak ilçesinde yaşanan trajik olayda 27 şüpheliden 14'ünün tutuklandığı, 7 şüpheliye ev hapsi, 6 şüpheliye...

İZMİR EKSPRES

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, geçtiğimiz günlerde İzmir’de meydana gelen facia ile ilgili TBMM bahçesinde bir televizyon kanalına açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 15 Temmuz'un yıldönümünde yaptığı açıklamalarda FETÖ'nün darbe girişimini hatırlattı ve demokrasiye olan inancın altını çizdi.

POLİTİKA

Gezi davası kapsamında 27 aydır cezaevinde tutulan MS hastası Tayfun Kahraman için CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Adalet Bakanı’na...

SAĞLIK

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 9. Yargı Paketi'nin milletvekillerinin değerlendirmelerinin ardından teklife dönüşeceğini belirtti.

TÜRKİYE

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, icra yoluyla çocuk teslimine son veren uygulamanın Türkiye genelinde yaygınlaştırıldığını açıkladı.

POLİTİKA

- "(Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail aleyhine açılan dava) Dışişleri Bakanlığımız ve Adalet Bakanlığımız ortak çalışma yaptılar. Bu konudaki çalışmaları da...

İZMİR EKSPRES

Yargının etkinliği ve verimliliğinin artırılması amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında, Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından Çeşme’ye Ağır Ceza Mahkemesi kuruldu.

POLİTİKA

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Sur Belediyesi'nde gerçekleştirilen mazbata töreni sonrasında yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlattı.

Yandex.Metrica