Borsa Haberleri

borsa haberleri ve güncel borsa gelişmeleri, borsa ile ilgili tüm video, borsa fotoğrafları ve borsa haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


FİNANS EKSPRES

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,12 artışla 11.185,98 puandan başladı. Açılışta, bankacılık ve holding endeksleri de değer kazandı.

Ünlü yatırımcı Mark Spitznagel, borsanın tarihi bir çöküşe doğru gittiğini öngörerek yatırımcılara uyarılarda bulundu.

FİNANS EKSPRES

Microsoft'a siber güvenlik hizmeti veren CrowdStrike'tan kaynaklanan küresel iletişim kesintisi sonrası dünya genelinde borsalar negatif seyir izledi.

FİNANS EKSPRES

Borsa İstanbul, güne yüzde 0,05 yükselişle 11.144,59 puandan başladı. Gözler 11.250 ve 11.350 direnç seviyelerinde.

FİNANS EKSPRES

ABD Merkez Bankası'nın faiz indirimi beklentileri borsalarda risk iştahını artırırken, Trump'ın seçim sürecindeki belirsizlikler Asya piyasalarında yön arayışına yol açtı.

DİJİTAL PARALAR

ABD seçimlerinde Trump'ın yükselişi ve spot ETF'lerine girişlerin artmasıyla Bitcoin 65 bin dolara yaklaştı.

FİNANS EKSPRES

Geçen haftanın son işlem gününde altın ve borsa rekor kırarken, hafta sonu Donald Trump’a yönelik yapılan suikast girişimi dünyanın gündemindeydi.

FİNANS EKSPRES

Bu hafta yatırımcılara en çok kazandıran araçlar arasında yüzde 2,2 getiri ile altın başı çekti. Borsa, Euro ve dolar da...

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 0,37 değer kazancıyla günü 11.064,85 puandan tamamladı.

FİNANS EKSPRES

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,83 yükselişle 10.832,87 puandan başladı.

FİNANS EKSPRES

Bankacılık endeksi yüzde 1,28 ve holding endeksi yüzde 0,69 artış kaydetti. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran bankacılık olurken, tek...

FİNANS EKSPRES

Borsa İstanbul, 9 Temmuz Pazartesi günü yükseliş trendini sürdürdü. Gözler, en çok kazandıran ve kaybeden hisselere çevrildi.

Yandex.Metrica