Anneler Günü kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerle duygusal anlar yaşatan Başkan Çiçek, toplumun değer verdiği annelere olan saygısını ve minnetini gösterdi.

Başkan Çiçek, Anneler Günü'nde öncelikle ilçedeki şehit annelerini ziyaret etti. Şehit anneleriyle samimi bir şekilde bir araya gelen Çiçek, onların acılarını paylaşarak destek oldu. Ardından huzurevinde yaşayan anneleri ziyaret eden Başkan Çiçek, onların mutluluğuna ortak oldu ve sıcak bir atmosferde birlikte vakit geçirdi.

022 A7233

Menderes Belediye Başkanı, Anneler Günü'nü sadece şehit ve huzurevinde yaşayan annelerle sınırlamadı. Belediye çalışanlarının annelerini de unutmayarak, tüm birimleri tek tek dolaşarak Anneler Günü'nü kutladı ve onlara teşekkür etti.

Çiçek'in Anneler Günü ziyaretlerinin son durağı ise Karşıyaka'daki Zübeyde Hanım'ın mezarlığıydı. Eşi Melek Çiçek ile birlikte anıt mezarı ziyaret eden Başkan Çiçek, Zübeyde Hanım'a çiçek bırakarak saygı ve minnetini ifade etti.

Seferihisar'dan Yunan adalarına güçlü iş birliği Seferihisar'dan Yunan adalarına güçlü iş birliği

022 A7399

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Başkan Çiçek, "Annelerimiz, yaşamları boyunca bizlere mucizeler yaşatır. Bu özel günde annelerimizle bir araya gelerek onların değerini bir kez daha hatırlamak ve onlara teşekkür etmek istedik. Şehit annelerimizden başlayarak tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, onlara minnettarlığımızı ifade ediyoruz" dedi.

Editör: Sedef Didem Ezme