Izdeniz Haberleri

izdeniz haberleri ve güncel izdeniz gelişmeleri, izdeniz ile ilgili tüm video, izdeniz fotoğrafları ve izdeniz haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


İZMİR EKSPRES

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZDENİZ A.Ş., 29 Haziran'da beklenen şiddetli rüzgarlar nedeniyle bazı ilçelere günlük deniz seferlerini iptal etti.

YEREL YÖNETİMLER

İzmir Büyükşehir Belediyesi, engelli yurttaşlar ve bir refakatçileri için yaz boyunca her salı günü ücretsiz Mordoğan ve Foça seferleri düzenliyor.

YEREL YÖNETİMLER

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İZDENİZ konforuyla sürdürdüğü İzmir-Midilli seferleri geçen seneye göre bu sene büyük ilgi görüyor.

İZMİR EKSPRES

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda toplu ulaşımın sorunsuz işlemesi için önlemler alarak, ücretsiz hizmet sunacak ve ek seferler düzenleyecek.

SEYAHAT

15-23 Haziran 2024 tarihleri arasında, İZDENİZ deniz yolu ulaşımında hafta sonu tarifesi geçerli olacak. İşte ayrıntılı sefer bilgileri

İZMİR EKSPRES

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince toplu ulaşım araçlarını ücretsiz hale getiriyor.

İZMİR EKSPRES

İZDENİZ, İzmir'in önemli ulaşım araçlarından biri olan Karşıyaka-Pasaport-Alsancak hattına hafta içi günlerde ek seferler koyduğunu duyurdu.

YEREL YÖNETİMLER

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ A.Ş. Genel Müdürlüğü, yaz aylarında Foça, Urla ve Mordoğan’a düzenlediği günübirlik seferlere başlıyor.

İZMİR EKSPRES

İzmir'in deniz ulaşımı alanında önemli bir role sahip olan İZDENİZ, yaz sezonu için harekete geçiyor.

İZMİR EKSPRES

İzdeniz, İzmir körfezinde hizmet veren deniz taşımacılığı şirketlerinden biridir.

İZMİR EKSPRES

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin deniz turizmini canlandırmak amacıyla İZDENİZ konforunu sunarak gerçekleştirdiği İzmir-Midilli seferlerinin 2024 yaz programı başladı.

SANAT

Bugüne kadar gemilerde ve iskelelerde çok sayıda sergi ve konser etkinliğine yer veren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ sanatı sanatseverler ile...

Yandex.Metrica