Piyasa Haberleri

piyasa haberleri ve güncel piyasa gelişmeleri, piyasa ile ilgili tüm video, piyasa fotoğrafları ve piyasa haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


Ticaret Bakanlığı, piyasa bozucu eylemler ve fahiş fiyat artışlarına yönelik denetimlerinde bugüne kadar 889 milyon lira idari para cezası uygulandığını...

FİNANS EKSPRES

Emtia piyasasında, geçen hafta Çin ekonomisine yönelik endişeler ve iyileşen hava koşullarıyla düşüş eğilimi görüldü.

Türkiye'de spot doğal gaz piyasasında dün yaşanan gelişmeler açıklandı.

FİNANS EKSPRES

Morgan Stanley, ABD başkanlık seçimleri, bilançolar ve Fed politikaları nedeniyle hisse senetlerinde yüzde 10 düzeltme ihtimali konusunda yatırımcıları uyardı.

Serbest piyasada dolar güne 32,7 liradan, avro 35,4 liradan güne başladı.

DÖVİZ VE EMTİA

Altın yatırımcılarının gözü kulağı 3 Temmuz tarihli altın fiyatlarında.

FİNANS EKSPRES

ABD enflasyon verisi öncesi piyasalar tedirgin. Altın 2 bin 300 doları korumaya çalışırken, gümüş 28.66 dolar seviyesini savunuyor. Platin ise...

FİNANS EKSPRES

Türkiye'nin gri listeden çıkıp çıkmayacağı yarın belli olacak. Piyasalar, bu kritik kararın ardından nasıl bir tepki verecek?

DİJİTAL PARALAR

Geçtiğimiz hafta, kripto piyasaları önemli bir düşüş yaşayarak nisan ayından bu yana en kötü haftalık performansı sergiledi.

FİNANS EKSPRES

Hafta ortası Çarşamba günü, döviz kurları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İşte dolar ve euroda son durum.

AKTÜEL

Ekonomideki yavaşlama ve maliyet artışına ilave olarak finansmanda yaşanan erişim sorunu, konkordato başvurularını son yılların en yüksek seviyesine çıkardı.

GENEL

TCMB Başkanı Fatih Karahan, piyasa mekanizmasının etkinliğini artıracak ve makro finansal istikrarı sürdürecek adımların atılacağını açıkladı.

Yandex.Metrica