Pkk Haberleri

pkk haberleri ve güncel pkk gelişmeleri, pkk ile ilgili tüm video, pkk fotoğrafları ve pkk haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı bölgesinde 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ASAYİŞ

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/KCK’nın sözde Süleymaniye sorumlusu Ömer Fırat ve yanındaki iki teröristi Irak’ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.

POLİTİKA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP’yi milli güvenliği tehdit etmekle suçladı. Bahçeli, CHP’nin PKK’nın elinde olduğunu ve demokrasiye leke sürdüğünü...

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak ve Suriye'de düzenlediği operasyonlarda toplam 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan ve İran’a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 8 kişinin yakalandığını açıkladı; 6’sının terör örgütleriyle bağlantısı bulunduğu...

TÜRKİYE

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Asos bölgelerinde 15 PKK'lı terörist ile Suriye'nin Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde...

GENEL
GENEL
ASAYİŞ

MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla PKK'nın istihbarat yapılanmasında faaliyet gösteren Sadık Topaloğlu ve Mehmet Savaş, gözaltına alındı.

ASAYİŞ

İl Jandarma Komutanlığı'nın PKK/KCK'ya yönelik düzenlediği operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda materyal ve doküman ele geçirildi.

SON DAKİKA

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 9 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

GÜNDEM

İstanbul’da PKK operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. 6 şüpheli serbest bırakılırken, 1 kişi tutuklandı. Terör örgütüne yönelik operasyonlar sürüyor.

Yandex.Metrica