Resmi gazete Haberleri

resmi gazete haberleri ve güncel resmi gazete gelişmeleri, resmi gazete ile ilgili tüm video, resmi gazete fotoğrafları ve resmi gazete haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


FİNANS EKSPRES

Yeni yönetmelikle devre mülklerde yönetim şirketlerine kısa süreli kiralama yetkisi verildi. Maliklerin ortak kararıyla kiralama işlemleri artık daha kolay.

EKONOMİ

Kamuda tasarruf amacıyla yapılan düzenlemeyle, kamu görevlileri sadece bir görev için maaş alacak ve bu maaş en yüksek devlet memuru...

FİNANS EKSPRES

Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenlemeyle, şarj edilebilen hibrit araçlara Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) teşviği sağlanacak.

POLİTİKA

Resmi Gazete'de yayımlanan hayvancılık destekleme modeline göre 2024-2026 yıllarında yeni dönem başlıyor. Kriterleri karşılayan işletmelere önemli mali teşvikler sunulacak.

TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan büyükelçi atamasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

TÜRKİYE

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Konya, Sakarya, Bursa, ve Afyonkarahisar'da bazı alanlar Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından acele kamulaştırılacak.

TÜRKİYE

CUMHURBAŞKANLIĞI tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan karara göre, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Halim Özçevik atanmıştır.

GENEL

Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre, Jandarma Genel Komutanlığının sağlık personeli ihtiyacının karşılanması için 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı ÖSYM yerleştirme...

YEREL YÖNETİMLER

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, belediyeye ait 94 arsa ve tarlayı satışa çıkararak, kasaya 1 milyar 456 milyon TL gelir...

TÜRKİYE

Metin Kıratlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilerek, 12 Mayıs'ta görev süresi dolan Muhammed Emin Kuz'un yerine geçti.

GENEL
POLİTİKA

Cumhurbaşkanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile 5 ilin valisi değişti.

Yandex.Metrica