Tutuklama Haberleri

tutuklama haberleri ve güncel tutuklama gelişmeleri, tutuklama ile ilgili tüm video, tutuklama fotoğrafları ve tutuklama haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

Kütahya Gediz’de jandarma operasyonunda 552 uyuşturucu hapla yakalanan İ.E. isimli şüpheli tutuklandı.

POLİTİKA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mersin’de terör örgütü elebaşı lehine slogan atan 10 şüphelinin tutuklandığını duyurdu.

ASAYİŞ

İzmir'de gerçekleştirilen operasyonda, doğu illerinden getirilen bir kamyonda 62 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli tutuklandı.

ASAYİŞ

İzmir’de Karabağlar ve Buca’da 6 evden hırsızlık yapan C.B.Y., yakalanarak tutuklandı. Çalınan kimlik belgeleri ve eşyalar ele geçirildi.

ASAYİŞ

Söke’de, 29 yıl hapis cezası olan M.K., JASAT Timi tarafından yakalandı. Adliyeye çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Afyonkarahisar’da 15 yıl hapis cezası ile aranan Y.A., saklandığı köy evinde yakalandı.

ASAYİŞ

İzmir’de gayrimenkul dolandırıcılığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 3’ü tutuklandı. Şüphelilerin, bir kişiyi 150 bin lira dolandırdığı öğrenildi.

ASAYİŞ

Aydın'ın Efeler ilçesinde babasının işyerini kurşunlayan D.A.Y., jandarma ekipleri tarafından yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ASAYİŞ

Denizli’de sahte 100 TL banknotlarla alışveriş yapan iki kişi, güvenlik kameralarına yakalanarak tutuklandı. Operasyonda 30 bin 900 TL sahte para...

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurduğu üzere, jandarma tarafından 16 ilde gerçekleştirilen “Narkoçelik-28” operasyonunda büyük bir başarı sağlandı.

ASAYİŞ

FETÖ/PDY’nin askeri sınavlarda usulsüzlük yapan üyelerine yönelik düzenlediği operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

DENİZLİ
Yandex.Metrica