Lokantanın açıldığı günden bu yana 40 bin kişiye hizmet sunduğunu belirten Başkan Duman, artık 4 çeşit yemeğin herkese, öğrenci olmayanlara da dahil olmak üzere tek fiyatla 45 liradan satışa sunulacağını ifade etti.

Herkes 45 TL'ye alabilecek

İzmir'in en büyük ilçelerinden biri olan Buca'da, sağlıklı gıdaya uygun fiyatlarla erişilebilmesi amacıyla açılan Belediye Lokantası, artık daha geniş kitlelere hitap edecek. Daha önce sadece öğrencilere yüzde 50 indirimli olarak sunulan 4 çeşit yemeğin, herkes tarafından 45 liradan satın alınabileceği belirtildi.

Başkan Duman, ülkenin ekonomik zorluklar içinde olduğu bir dönemde Buca'da sosyal dayanışmayı artırarak, vatandaşlara destek olmayı hedeflediklerini vurguladı. Belediye Lokantası'nın, üniversiteye, hastaneye ve iş yerlerine yakınlığı nedeniyle büyük ilgi gördüğünü dile getiren Duman, fiyat politikasındaki değişikliğin Buca'ya hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Cemil Tugay'dan Samsun'a ziyaret Başkan Cemil Tugay'dan Samsun'a ziyaret

40 Bin kişiye hizmet

Uğur Mumcu Caddesi'ndeki Belediye Lokantası, açıldığı günden bugüne kadar 40 bin kişiye hizmet verdi. Hafta içi her gün 11.30 ile 15.00 saatleri arasında açık olan lokantanın menüleri özenle hazırlanıyor. Bucalılar, uygun fiyatlarla güvenilir gıdaya erişebilmekten memnuniyet duyduklarını ifade ederken, Buca Belediyesi'ne bu hizmeti için teşekkür ettiler.

Kaynak: BÜLTEN