Görkem Duman Haberleri

Görkem Duman haberleri ve güncel Görkem Duman gelişmeleri, Görkem Duman ile ilgili tüm video, Görkem Duman fotoğrafları ve Görkem Duman haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman: “Buca’nın yol haritasında temel ilke olarak katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışını benimsiyoruz."

YEREL YÖNETİMLER

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Lozan Antlaşması'nın 101. yılı için yayımladığı mesajında, bu tarihi zaferin önemini vurguladı ve şükranlarını sundu.

YEREL YÖNETİMLER

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, vahşi bir saldırıya uğrayan sokak köpeğini ziyaret etti. Duman, "Bu saldırı canımızı yaktı" dedi.

YEREL YÖNETİMLER

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ın liderliğinde, Buca Belediyesi ekipleri sabaha kadar süren yoğun çalışmalarla yangına müdahale etti.

ASAYİŞ

İzmir'in Buca ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

YEREL YÖNETİMLER

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, göreve geldiklerinden bu yana geçen 100 gün içinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Fark yaratan projelerle Buca...

YEREL YÖNETİMLER

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Yenigün Spor Tesisleri’ndeki futbol kurslarını ziyaret ederek çocuklar ve gençlerle bir araya geldi.

YEREL YÖNETİMLER

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, TBMM’ye sunulan ve sokak hayvanlarına ötanazi öngören kanun teklifine sert tepki gösterdi.

YEREL YÖNETİMLER

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, ilçedeki mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

YEREL YÖNETİMLER

Buca Belediyesi, Betontaş Çınar Anaokulu'nun öğrenci kapasitesini arttırarak, yeni eğitim yılında 110 miniği ağırlayacak.

YEREL YÖNETİMLER

Ekonomik zorlukların arttığı dönemde Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, ikinci Belediye Lokantası’nın açılacağını duyurdu. Buca'da ikinci Belediye Lokantası açılıyor

YEREL YÖNETİMLER

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Türkiye - Hollanda maçını dev ekranda izlemek için tüm İzmirliler'i Uğur Mumcu Caddesi’ndeki alana davet...

Yandex.Metrica