Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, 5 Mayıs akşamı gerçekleşecek olan etkinlikte müzik ve dansın renkli dünyasını Karşıyaka halkıyla buluşturacaklarını belirtti.

Whatsapp Görsel 2024 05 03 Saat 11.14.17 469F1121

Müzik ve Dans Şöleni: Karşıyaka'nın Hıdırellez Kutlaması

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez Şenliği, 5 Mayıs Pazar akşamı Atakent Gondol Kafe arkasındaki Ahmet Taner Kışlalı Rekreasyon Alanı'nda saat 20.00'de başlayacak. Şenliğin açılışı, halk oyunları gösterisiyle yapılacak. Ardından Belediye Orkestrası ve Seda Öztürk'ün seslendireceği şarkılarla katılımcılara bayram coşkusu yaşatılacak. Süper Menlissa Bandosu'nun performansıyla devam edecek şenlik, Orkestar Sertan'ın sunacağı müzik şöleniyle son bulacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan etkinlik, tüm Karşıyaka halkının katılımına açık olacak.

Whatsapp Görsel 2024 05 03 Saat 11.14.08 6F119331

Umudun Bayramında Bir Araya Gelme Vakti

Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, baharın neşe ve coşkusunu yansıtan bir şenlik programı hazırladıklarını vurgulayarak, Hıdırellez akşamında tüm Karşıyaka halkını bir araya gelmeye davet etti. Ünsal, doğanın uyanışını kutlamak, aydınlık yarınlara dair güzel dilekleri paylaşmak ve birlik beraberlik içinde umut dolu bir gece geçirmek için tüm yurttaşları şenlik buluşmalarına katılmaya çağırdı.

Karşıyakalılar aşurenin bereketi ile bir araya geldi Karşıyakalılar aşurenin bereketi ile bir araya geldi

Karşıyaka Belediyesi'nin düzenlediği Hıdırellez Şenliği, baharın coşkusunu ve umudunu paylaşmak isteyen herkesi renkli bir kutlamaya davet ediyor.