Yeni Başkanın Belirlenmesi | Tuncay Altunkaya Yeni Başkanın Belirlenmesi | Tuncay Altunkaya

23 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Çocuk Şenliği'ne tüm çocukları davet eden Belediye Başkanı Görkem Duman, "Renkli etkinliklerle dolu güzel bir bayram kutlaması hazırladık. Hepinizi bekliyoruz" dedi.

Buca Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Kutlamalar kapsamında, 23 Nisan Salı günü Işılay Saygın Meydanı'nda Buca Kent Konseyi ve Radikal Eğitim Kurumları ile iş birliği içinde Çocuk Şenliği düzenlenecek.

Başkan Duman, tüm çocukları bu şenliğe davet ederek, "Atamızın dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun. Çocuklarımız en iyiyi, en güzel olanı hak ediyor. Bizler onların iyiliği ve refahı için çalışmalarımızı sürdürürken, onlar bu güzel günde doyasıya eğlensinler, şarkılar söyleyip dans etsinler. 23 Nisan, milletimizin egemenliğini tüm dünyaya haykırdığı tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Yaşasın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" şeklinde konuştu.

Şenlik boyunca Işılay Saygın Meydanı'nda, çocuklar şişme oyuncaklarda eğlenecekler, çeşitli atölyelerde becerilerini geliştirecekler ve yüz boyama etkinliğine katılabilecekler. Ayrıca, minik katılımcılara pamuk şeker dağıtılacak. Şenlikte, Buca Belediyesi Yarı Zamanlı Okul Öncesi Eğitim Merkezleri'nin öğrencileri de güzel dans gösterileri ve performanslar sergileyecekler.

Editör: Haber Ekspres