5 Mayıs'ta gerçekleşecek etkinlik, spor müsabakaları, müzikli gösteriler, şovlar ve danslarla renklenecek. Şenliğin finalinde ünlü sanatçı Tolga Sağ, sazı ve türküleriyle sahne alacak. Başkan İrfan Önal, "Tüm İzmirlileri Hıdırellez Şenliğimize bekliyoruz. Bu coşkuyu hep birlikte yaşayalım" dedi.

Tolga Sağ ile Müzik Dolu Bir Buluşma

Birliğin ve beraberliğin simgesi Hıdırellez, Bayraklı Belediyesi tarafından Doğançay'da düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak. 5 Mayıs'ta Doğançay Mahallesi Meydanı'nda gerçekleşecek programa köylüler organik ürünlerini, zeytin, zeytinyağı, bal, gözleme ve ayran gibi yöresel ürünlerini satışa sunacaklar. Ayrıca Bayraklı Belediyesi Kadın Kooperatifi üyeleri el emeği takı ve aksesuarlarını sergileyecekler.

Eğlence Dolu Program

Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan bowling, basketbol ve penaltı atışları gibi etkinlikler saat 15:00'te başlayacak. Ardından saat 18:00'da Başkan İrfan Önal'ın da katılacağı Hıdırellez Korteji düzenlenecek. Kortejde temsili dilek ağacına dilekler asılacak ve çeşitli eğlenceli aktiviteler gerçekleştirilecek.

Bayraklı Belediyesi Halk Oyunları Roman Ekibi ve Doğançay kursiyerlerinden oluşan öğrenciler saat 19:00'da müzikli gösteriler sunacaklar. Etkinlikler, Hıdırellez ateşi etrafında son bulacak.

Başkan Önal'ın Daveti

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Bereketi, barışı ve umudu simgeleyen Hıdırellez coşkusunu birlikte yaşayalım. Baharın hepimize huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde kutlayacağımız Hıdırellez coşkusuna ortak olmak için tüm İzmirlileri 5 Mayıs Pazar günü Doğançay'daki şenliğimize bekliyoruz" dedi.

İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği'nden Alaçatı Fotoğrafçılar Maratonu İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği'nden Alaçatı Fotoğrafçılar Maratonu

Whatsapp Görsel 2024 05 02 Saat 10.06.22 4954342D

Editör: Egemen Sayın