Sevgili okuyucularım her gün gözümü açıp gündeme dahil olduğumuzda, seyrettiğimiz onlarca haber sonrası, Pandeminin de etkisi ile vücudumuza yüklenen ağırlıkların yanı sıra binen psikolojik ağırlıklarına çöküyoruz. Her sabah umut dair güzel bir şeyler duymak yaşamak istiyoruz. Hayatın dikensiz gül bahçesi olmadığını anlayalı çok oldu. Bırakın dikenleri artık güller de soldu. Hiç abarttığımı sanmıyorum. Şöyle veya böyle şimdilik yaşamına devam edebilenlerimiz ki, ne zamana kadar? Bununla devam edebilmenin bile yük haline geldi çarşıda, pazarda, mutfakta, faturaları öderken, ama en çokta tam yemek saatine denk gelen haberlerde yaşamak yiyecek bulmak için, çocuklarını doyuramamanın, koruyamamanın isyanını gözyaşları içinde haykırırken, o iki lokmada boğazımıza takılıp kalıyor. Bundan ötesini değil dile getirmek yazmak düşünmek bile çok tehlikeli hatta yasak. Biraz da bu durumda boynumuz kıldan ince. O halde gelin gözümü açtıktan sonra saat be saat umutlarımı yeşerten günümü aydınlatan saatlerimi paylaşayım bu hafta.

İKKB Mart ayı aylık toplantımız Urla Kaymakamı Sn. Murtaza Dayanç ve Urla Emniyet Müdürü Sn. Zeynep Erdoğan’ın ev sahipliğinde, Urla'da URİT restoran'da gerçekleştirildi.  

Narkotik Şubeden uyuşturucu bağımlılığı ve KADES uygulaması üzerine kadın polis memurları bilgilendirme sunumu yaptılar.  

Urla Sanat Sokağında, öğrencilere burs desteği amaçlı düzenlenen Emniyet Müdürlüğü' nün 2. el kermesinin gezildiği bir etkinlikte birlikteydik.

Organizasyonda emeği geçen TKB Urla, Urla Kaymakamı Sayın Dayanç, Urla Emniyet Müdürü Sayın Zeynep Erdoğan, İKKB başkanımız Sayın Huriye Serter ve  bu toplantıyı organize eden Urla Türk Kadınlar Birliği Başkanı Ayşe Başkanoğlu'na  çok teşekkürler. Geçen yazımda dediğimiz gibi Beşiği sallayan el dünyayı da sallar. Birlikte GÜÇLÜ yüz .