Akhisar Haberleri

akhisar haberleri ve güncel akhisar gelişmeleri, akhisar ile ilgili tüm video, akhisar fotoğrafları ve akhisar haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Manisa Akhisar'da domuz nöbeti sırasında eniştesi tarafından tüfekle vurulan Hikmet Tekin, hayatını kaybetti.

MANİSA

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, jandarma ekiplerinin yürüttüğü operasyon sonucu büyük bir ilaç skandalı ortaya çıkarıldı.

MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Akhisar'ın imar planının onaylandığını ve önümüzdeki ay askıya çıkacağını açıkladı.

MANİSA
GENEL

Manisa'nın Kula, Salihli, Akhisar, Saruhanlı, Sarıgöl ve Alaşehir ilçelerinde bulunan jeotermal kaynak arama ve işletme ruhsatlı sahalar ihale edilecek.

ASAYİŞ

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bugün saat 15.00 sıralarında başlayan gök gürültülü şiddetli yağışla birlikte bir apartmanın çatısına yıldırım düştü. Çatı kısmının...

MANİSA
POLİTİKA

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Manisa'nın Akhisar ilçesindeki kurban pazarını ziyaret ederek emekliler ve hayvan üreticilerinin sorunlarını dinledi.

MANİSA
MANİSA

Manisa ilinin Akhisar ilçesinde ekonomik zorluk çeken esnaf, CHP'li Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu'nun ziyareti sırasında sorunları dile getirdi.

MANİSA

Manisa’nın Akhisar ilçesinde tartıştığı oğlunu bıçakla yaralayan K.A. gözaltına alındı. Ağır yaralanan T.A. hastaneye sevk edildi, olayla ilgili soruşturma devam...

MANİSA

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Çağlak Festivali kapsamında Hüsnü Kahraman Gölet alanında gerçekleşen konser alanında meydana geldi.

Yandex.Metrica