Didim Haberleri

didim haberleri ve güncel didim gelişmeleri, didim ile ilgili tüm video, didim fotoğrafları ve didim haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Aydın'ın Didim ilçesinde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda, KOM Büro Amirliği çeşitli kaçakçılık materyalleri ele geçirerek bir kişiyi gözaltına aldı.

ASAYİŞ

Didim’de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı.

AYDIN

Didim, 2. Koy Halk Plajı ile mavi bayraklı plaj sayısını 13’e çıkardı. TÜRÇEV, Türkiye'nin dünya üçüncüsü olduğunu vurguladı.

ASAYİŞ

Didim'de kaybolan 78 yaşındaki Fahri Kıroğlu'nun cansız bedeni Bafa Gölü kıyısında bulundu. Kayıp adam için başlatılan geniş çaplı arama çalışmaları...

ASAYİŞ

Aydın’ın Didim ilçesinde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda, 99 düzensiz göçmen ve 2 yabancı uyruklu organizatör yakalandı.

SPOR EKSPRES

Yeni sezona Didim Altınkumspor ismiyle devam edecek olan Efeler 09 SFK, İzmir ekibi Altınordu ile transferde işbirliği anlaşması gerçekleştirdi.

ASAYİŞ

Aydın'ın Didim ilçesinde meydana gelen otomobil kazasında Devrim Aşkan hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Aydın’ın Didim ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

AYDIN

Didim'de 2 gün boyunca süren geleneksel Lavanta Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

AYDIN

Aydın'ın Didim ilçesinde ruhsatsız silah taşıyan bir kişi yapılan operasyon sonucu yakalandı. Şüphelinin üzerinde tabanca ve fişek ele geçirildi.

ASAYİŞ

Aydın’da Didim, Germencik ve Kuşadası ilçelerinde terör örgütü propagandası yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

AYDIN

Didim Belediyesi'nin Altınkum Çamaltı Sanat Sokağı'nda düzenlediği Latin Dans gecesi, el işi ürün stantları ve dans gösterileriyle yoğun ilgi topladı

Yandex.Metrica