Futbolcu Haberleri

futbolcu haberleri ve güncel futbolcu gelişmeleri, futbolcu ile ilgili tüm video, futbolcu fotoğrafları ve futbolcu haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ÜNLÜLER

Geçtiğimiz haftalarda adı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılan Şeyma Subaşı, isim vermeden aşık olduğunu itiraf etti.

SPOR EKSPRES

TFF 2. Lig ekibi Altay'da, bazı futbolcular alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvururken, altyapıdan yetişen oyuncusu vefa örneği gösterdi.

FUTBOL

Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'de iddialara göre Faslı futbolcu Youssef En-Nesyri ile anlaşma sağlandı.

ÜNLÜLER

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarını açıklayan eşi Wanda Nara'ya sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir mesaj gönderdi.

SPOR EKSPRES

Denizlispor’da futbolcular birer birer takıma veda etmeye başladı. Yeşil siyahlılarda son olarak Emre Sağlık'la yollar ayrıldı.

ÜNLÜLER

Ünlü pop şarkıcısı Simge Sağın, Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'ye olan hayranlığını dile getirdi ve futbolcunun yakışıklılığı hakkında övgü dolu...

ÜNLÜLER

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz Mayıs ayında Paris'te sürpriz bir şekilde dünyaevine girdi.

ÜNLÜLER

Gaziantep'te yaşayan Yılmaz ailesi, yeni doğan çocuklarına A Milli Takım ve Galatasaray'ın başarılı kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ın adını verdi.

SPOR

Real Madrid'de forma giyen Milli Futbolcumuz Arda Güler'e beklenmedik talip çıktı! Madrid Kulübü şaşırtıcı teklifi değerlendiriyor.

SPOR

- Yarını izinli geçirecek bordo-mavili takım, 1 Temmuz'da 14 günlük kamp çalışmaları için Macaristan'a gidecek

SPOR
SPOR EKSPRES

Transfermarkt'ın belirlediği 30 milyon euro'luk piyasa değeriyle adından söz ettiren milli futbolcu Arda Güler, İspanyol basınında övgü dolu sözlere konu...

Yandex.Metrica