Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Aydın'ın Didim ilçesinde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda, KOM Büro Amirliği çeşitli kaçakçılık materyalleri ele geçirerek bir kişiyi gözaltına aldı.

TÜRKİYE

MSB duyurdu...Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak ve Suriye'de düzenlediği operasyonlarla 15 teröristi etkisiz hale getirdi.

ASAYİŞ

İzmir’de zehir tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 750 gram kokain, ruhsatsız silah ve büyük miktarda para ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk...

ASAYİŞ

Aydın'da yapılan kapsamlı jandarma operasyonunda, çeşitli suçlardan aranan 216 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Aydın’da jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, kaçak sigara üretimi yapan bir işyerinde 5 bin 670 adet doldurulmuş makaron ele geçirildi.

ASAYİŞ

Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı uyuşturucu çetesi lideri Alexander G., İstanbul’da güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

ASAYİŞ

Kayseri'de düzenlenen narkotik operasyonunda 10 kilo 705 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı. Olay, polis ekiplerinin başarılı...

ASAYİŞ

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde düzenlenen kaçak sigara operasyonunda, üç şüpheli gözaltına alındı ve büyük miktarda kaçak malzemeye el konuldu.

ASAYİŞ

İzmir'de kendilerini 'hurdacı' ve 'tarım işçisi' olarak tanıtan 'Demirdaşlar' suç örgütüne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından...

ASAYİŞ

İzmir'de gerçekleştirilen operasyonda, doğu illerinden getirilen bir kamyonda 62 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli tutuklandı.

ASAYİŞ

Kütahya’da gayrimenkul dolandırıcılığına yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Söke’de, 29 yıl hapis cezası olan M.K., JASAT Timi tarafından yakalandı. Adliyeye çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yandex.Metrica