Proje Haberleri

proje haberleri ve güncel proje gelişmeleri, proje ile ilgili tüm video, proje fotoğrafları ve proje haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin pilot bölge olarak Yunusemre’de başlatacağı Halk Ekmek projesi ile belediye ekmeği 5 liradan satacak. Başkan Zeyrek, “Önümüzdeki...

AYDIN

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, kentin geleceğini ortak akılla inşa etmek için yeni bir projeyi hayata geçirdi.

EĞİTİM

Cerrahi hastaların solunum egzersizleri eğitimine yönelik mobil aplikasyon geliştiriliyor. TÜBİTAK destekli projede, mobil aplikasyonun oksijenlenme üzerine etkisi incelenecek.

EKONOMİ

İzmir Tarım Teknoloji Merkezi, Avrupa Birliği’nin Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri (ADİM) ağına dahil olarak Türkiye’den onaylanan beş projeden biri oldu.

YEREL YÖNETİMLER

Ödemiş Belediyesi, ekonomik kriz döneminde dar gelirli vatandaşlara destek olmak amacıyla "Kent Lokantası" projesini hayata geçiriyor.

YEREL YÖNETİMLER

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, seçim dönemi vaatlerinden biri olan istihdam projesini hayata geçirerek ilçe ekonomisine önemli bir katkı sağladı.

EĞİTİM

Ege Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde, Türkiye, İspanya, Yunanistan, İtalya ve Fas’tan 8 kurum, tekstil alanındaki birikimlerini Fas’la paylaşmak üzere bir araya geldi.

YEREL YÖNETİMLER

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Aralık ayında başlatılan Bozburun Yarımadası Su Hattı Projesi ile 150 yıldır susuz olan köyler suya kavuşuyor.

YEREL YÖNETİMLER

Seçimde 24 proje sözü verdiğini, bunun 9’unu 3 ayda tamamladığını belirten Başkan Günay, “Öyle hizmetler yapacağım ki, meclis üyeliğini 14-1...

TÜRKİYE

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Akıllı Teknolojilerinin Ceza İnfaz Kurumlarına Entegrasyonu Projesi (ACEP) kapsamında cezaevlerinde 185 milyona yakın görüntülü görüşme gerçekleştirildiğini...

İZMİR EKSPRES

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD), üyelerinin yurt dışında yeni pazarlara açılması için uluslararası projelere odaklanıyor.

YEREL YÖNETİMLER

Efes Selçuk Belediyesi tarafından kurulan Esnaf Masası, kent esnafının belediye işlemlerini hızlı ve etkili bir şekilde çözüme kavuşturacak.

Yandex.Metrica