Uyarı Haberleri

uyarı haberleri ve güncel uyarı gelişmeleri, uyarı ile ilgili tüm video, uyarı fotoğrafları ve uyarı haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


KÜTAHYA

Kütahya’da yaşayanlar için önemli bir uyarı geldi.

TÜRKİYE

Çanakkale'deki 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'ne dikkat çekti: "En yakın deprem Marmara'da olacak."

SAĞLIK

Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Başkanı Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, sivrisineklerden bulaşan virüslerle ilgili önemli açıklamalarda...

ASAYİŞ

Aydın'ın Çine ilçesinde jandarma ekipleri canlı hayvan pazarında vatandaşları hırsızlık, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.

SAĞLIK

Aşırı sıcaklar, sağlık sorunlarına yol açabilir. Uzmanlar, özellikle kronik hastalığı olanları ve yaşlıları uyardı. İşte dikkat etmeniz gerekenler...

EĞİTİM

Yükseköğretim Kurulu, vakıf üniversitelerine öğrenim ücretleri konusunda uyarıda bulundu. Yıllık ücret artışları yalnızca TÜFE oranlarına dayanmalı.

HAVA DURUMU

Türkiye genelinde sıcaklıklar artarken, 10 şehir için sarı kodlu sağanak uyarısı yapıldı. Kuvvetli yağış ve rüzgarlar nedeniyle dikkatli olunmalı.

ASAYİŞ

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunarak, trafik güvenliğini artırmak için denetimlerini sürdürüyor.

AYDIN

Aydın’da incir üreticilerine 'Kanlı Balsıra' uyarısı! İlaçlama yapılmazsa cennet meyvesi incirde verim kaybı ve kalite düşüşü yaşanabilir.

HAVA DURUMU

Meteoroloji, Marmara, İç Ege, Karadeniz, İç Anadolu ve Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yaptı.

LİFE EKSPRES

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yapay zeka ile oluşturulmuş gerçek dışı içeriklere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti. Bakan Şimşek'in "güneşlenme vergisi" iddialarıyla...

FİNANS EKSPRES

Morgan Stanley, ABD başkanlık seçimleri, bilançolar ve Fed politikaları nedeniyle hisse senetlerinde yüzde 10 düzeltme ihtimali konusunda yatırımcıları uyardı.

Yandex.Metrica