İYİ PartiGenelBaşkanı Meral Akşener nereye kime sataşacağını şaşırdı. İktidar partisi hariç herkese bir sözü var. Geçen gün de Özgür Özel’e, “Birde çıkmış utanmadan Ben Meral Hanım’a abla derim’ diyorlar. Demeyin kardeşim bana abla mabla demeyin istemiyorum. Sizin bana vıcık vıcık riyakarlıkla abla demenizi istemiyorum” diyorsun.

Lafa gelince ‘baba ocağı, kaynayan çorba’ edebiyatı ama gerçekler ‘AKP’li.’ Lafa gelince ‘canın sağolsunlar, ‘muhalefete muhalefet etmemler ama gerçekler anasının balkonu. AK Parti’nin besleyip büyüttüğü yandaş medyaya karşıysak, ÖzgürÖzel’in deyimiyle emekleriyle var ettikleri Saraçhane medyasınada karşıyız” demişti.

Ya bu kadar söylediklerini unutup, kendinle çelişen başka muhalefet başkanı varmı? Senden zaten abla falan olmaz… 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti kurulduğunda sana inanan, güvenen, yanında olan herkesi sattın…

Nereden mi biliyorum? Kadın eli değen her şeyin güzel olacağına inandımve kurulduğu günden 2021 yılına kadar partinin bir neferi gibi çalıştım. 2018 Cumhurbaşkanlığı seçiminde cumhurbaşkanı adayı oldun. 100 bin oy için sokaklarda gece gündüz koştum. 3 milyon 649 bin 253 kişi sana güvendi oy verdi. Kendi partinden düşük oy aldın.

Halk sana güvenmedi. Yaşanan başarısızlıktan sonra yalandan “genel başkanlığı bırakıyorum” dedin. Partililer kendini evinin kapısına zincirledi. Sana yalvardı. Eh sen de kırmadın onları yine tek aday olarak seçime girip genel başkan koltuğuna oturdun. Parti içinde yapılanları çok iyi biliyorum; İl başkanlıklarındabir çok olay oldu. Ayak oyunları oynandı, kayırmalar yapıldı, haksızlılara karşı sesini çıkaran insanlar partiden uzaklaştırıldı. Hepsinin belgelerini sana getirdiler önemsemedin, görmezden geldin.

Genel Merkezde makamında otururken parti içi demokrasi için çeşitli il ve ilçelerden gelen kadınların, bacıların genel merkez binasında darp edildi iddialarına gıkın çıkmadı.

Sadece kendinin ve etrafındaki birkaç yol arkadaşının çıkarlarını gözettin. Parti kuruldu tüm bayrak, el broşürleri, matbaa işlerini aynı matbaaya bastırdınız ortak olduğunuz iddiaları bile söylendi, yalanlamadınız. Biz sokaklarda savaşan, ilçelerde cebimizdeki paraları denkleştirip kira ödeyen, zamanımızı, paramızı, emeğimizi harcayan partinin has evlatları yok sayıldık… İzmir’de kaç tane partilinin kendisi çocukları veya yakını söz verildiği halde işe yerleştirildi?

Dönemin il başkanı, kaç kişiyi işe aldı?

Kimler meclis üyesi yapıldı?

Hangi kuklalar partinin yolunu bilmezken ilçe başkanı yapıldı?

Daha neler neler..

Hepsinden tek tek haberin vardı. Bugün de herkes senin gerçek yüzünü gördü. 4yıl içinde ne yaptın CHP olmayınca partinin aldığı sonuç ortada. Koskoca bir hezimet. 31 Mart 2024 seçimlerinde Türkiye genelinde İYİ Parti 3.77 oy aldı. Şimdi çıkmış CHP’lilere ‘’bana abla mabla demeyin” ‘’diyorsun. O beğenmediğin Saraçhane Medyasını öve öve bitiremiyordun. Senden artık hiçbir şey olmaz. 

Sen artık benim ve benim gibi düşünen pek çok kişinin ablası değilsin. Hiçbir şeyimiz değilsin. Kimse senin gerçekten bu vatan için, gelecek için çalıştığını düşünmüyor. Bir küsen bir barışan, muhalefet hariç herkese saldıran biri olduğunu artık herkes biliyor. Etrafındakiler artık tek tek ayaklandı, kimse sana güvenmiyor. Genel Başkan yardımcısı Mehmet Tolga Akalın partideki gençlerin desteğini alarak Genel başkanlığına aday oldu. Koray Aydın, Kürşat Zorlu, Musavvat Dervişoğlu adaylığını açıkladı. Cihan Paçacı’nın söylediği gibi eve dönün ve partiyi gençlere bırakın. Her şeyi zamanında bırakmak lazım. Artık evine git dinlen, biraz torunlarınla ilgilen. Bu yazıyı kaleme aldığım bugün, hiçbir partiye üye değilim. Çünkü partisiz olmak çok daha güzel. İçine girince gerçekleri görüp hayal kırıklığına uğramak insanın zoruna gidiyor. Böyle olunca partiler üstü olup daha objektif görebiliyorumyaşananları. Hangi parti olursa olsun yaşanan yanlışları yazmaya devam edeceğim.

Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramını kutlarım.