Aliağa'nın tarihi ve doğası TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı'nda renklendi Aliağa'nın tarihi ve doğası TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı'nda renklendi

Etkinlikler kapsamında, çocukların ve ailelerin keyifli zaman geçirebileceği birçok etkinlik yer alacak. Bunlar arasında 6 farklı şişme oyun parkuru, karikatür çizim atölyesi, Hacivat-Karagöz kukla yapım atölyesi, resim atölyesi, bileklik yapım atölyesi, Atatürk baskılı tişört yapım atölyesi ve tahta oyuncak atölyesi gibi aktiviteler bulunuyor. Ayrıca Ali Bayırlar İlkokulu Halk Oyunları Gösterisi, Güzelbahçe Belediyesi Halk Oyunları Çocuk Ekibi, palyaçolar, maskotlar, kostümlü animatörler ve sihirbaz sahne gösterisi de etkinlikler arasında yer alacak.

Bununla birlikte, akşam saatlerinde Güzelbahçe Genco Erkal Açıkhava Tiyatrosu'nda Niyazi Koyuncu Konseri düzenlenecek. Başkan Mustafa Günay, seçimlerde verilen sözü yerine getirerek Niyazi Koyuncu konserini Güzelbahçe'de gerçekleştireceklerini belirtti.

Etkinlikler, Güzelbahçe Yelki OLİVELA Yaşam Parkı'nda saat 11:00 ile 17:00 arasında gerçekleşecek. Niyazi Koyuncu Konseri ise akşam saat 20:30'da amfi tiyatroda izleyicilerle buluşacak. Bu özel gün, çocuklar ve aileleri için unutulmaz anlarla dolu bir kutlama olacak.

Editör: Haber Ekspres