Güzelbahçe Haberleri

güzelbahçe haberleri ve güncel güzelbahçe gelişmeleri, güzelbahçe ile ilgili tüm video, güzelbahçe fotoğrafları ve güzelbahçe haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

Güzelbahçe'de yeni açılan Yelki Düğün Salonu'nda ilk düğün gerçekleştirildi. Başkan Günay, "Mutluyum, gururluyum. Bir sözümüzü daha yerine getirdik" dedi.

YEREL YÖNETİMLER

Güzelbahçe Belediyesi, Yaka Mahallesi'nde Muharrem Ayı'na özel aşure etkinliği düzenledi. Etkinlikte birlik, beraberlik ve paylaşma vurgusu yapıldı.

ASAYİŞ

İzmir Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazası, Narlıdere'den Güzelbahçe'ye doğru seyreden araçlar için trafiği durma noktasına getirdi.

YEREL YÖNETİMLER

Başkan Günay, seçim vaadini yerine getirerek Güzelbahçe’deki köylü kadınlara salça ve üzüm sıkma makinaları dağıttı. Köylü kadınlar, artık daha verimli...

YEREL YÖNETİMLER

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret ederek 100 Günlük Proje Lansmanı'na özel davette bulundu.

YEREL YÖNETİMLER

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, belediye meclis üyeleri ve CHP Güzelbahçe İlçe Örgütü ile Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzuruna çıktı.

YEREL YÖNETİMLER

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin koordinasyonunda yaz aylarında artan haşere talebine çözüm olarak Güzelbahçe'de geniş kapsamlı ilaçlama çalışması tamamlandı.

YEREL YÖNETİMLER

Güzelbahçe Belediyesi, temizlik filosuna yeni araç ve ekipmanlar ekleyerek hizmet kalitesini artırıyor. Her mahalleye bir temizlik aracıyla, sokakların ve caddelerin...

YEREL YÖNETİMLER

Güzelbahçe'de emekçi kadınların el emeği organik ürünleri artık GÜZBEL Cafe'de. Yelki ve Çamlı Kadın Kooperatiflerinin ürünleri haftanın 6 günü vatandaşlarla...

YEREL YÖNETİMLER

Güzelbahçe'de milli maç heyecanı yaşandı. Başkan Mustafa Günay ve vatandaşlar, LED ekranda Türkiye'nin Avusturya karşısındaki zaferini coşkuyla izledi.

YEREL YÖNETİMLER

Güzelbahçe'de Madımak Katliamı'nın 31. yılında anma konseri düzenlendi. Etkinliğe siyasiler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

YEREL YÖNETİMLER

Gezi olayları sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın adı, Güzelbahçe Kahramandere Mahallesi’nde bulunan bir parka verildi.

Yandex.Metrica