Afyonkarahisar Haberleri

afyonkarahisar haberleri ve güncel afyonkarahisar gelişmeleri, afyonkarahisar ile ilgili tüm video, afyonkarahisar fotoğrafları ve afyonkarahisar haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Afyonkarahisar'da hafif ticari araçla göçmen kaçakçılığı yapan şahıs, polis tarafından yakalandı. Araçta Suriye uyruklu 2 kişi de gözaltına alındı.

DİĞER

Ankara'da düzenlenen U-13 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Taşoluk Belediye Spor Kulübü sporcuları Büşra Alan Türkiye şampiyonu olurken, Sebahat Işıkçı ise Türkiye...

TÜRKİYE

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Konya, Sakarya, Bursa, ve Afyonkarahisar'da bazı alanlar Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından acele kamulaştırılacak.

ASAYİŞ

Afyonkarahisar’da tır ile dolmuşun çarpıştığı trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, tır sahibine ceza kesildi.

ASAYİŞ

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonuyla, Afyonkarahisar ve Isparta’daki evlerden hırsızlık yapan 4 şüpheli Burdur’da yakalandı.

AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar’da bir inşaat işçisi çalışma yaptığı iskeleden düşerek ağır yaralandı.

ASAYİŞ

Afyonkarahisar’da 15 yıl hapis cezası ile aranan Y.A., saklandığı köy evinde yakalandı.

ASAYİŞ

Afyonkarahisar’da köyde silah imalathanesi kuran şüpheli A.G., ruhsatsız tabanca ve tüfeklerle gözaltına alındı. Yasa dışı silah ticareti soruşturuluyor.

ASAYİŞ

Afyonkarahisar’da dolmuşla çarpışan elektrikli mopette 5 kişi yaralandı, yaralılardan üçü çocuk. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

ASAYİŞ

Afyonkarahisar'da, arkadaşlık vaadiyle tanıştığı kişilerin cep telefonlarını çalan ve mobil bankacılık üzerinden 574 bin 781 TL çalan kadın, suç ortaklarıyla...

ASAYİŞ

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'da 24 Temmuz'da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak?

Yandex.Metrica