Filiz Ceritoğlu Sengel Haberleri

Filiz Ceritoğlu Sengel haberleri ve güncel Filiz Ceritoğlu Sengel gelişmeleri, Filiz Ceritoğlu Sengel ile ilgili tüm video, Filiz Ceritoğlu Sengel fotoğrafları ve Filiz Ceritoğlu Sengel haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Eşref Arna Caddesi’ndeki yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

YEREL YÖNETİMLER

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, emekli vatandaşlar için belediye işletmesi olan Ferahlı Cafe'de Eylül ayı sonuna kadar geçerli...

YEREL YÖNETİMLER

Filiz Ceritoğlu Sengel, Dünya Hukuk Günü'nde ilçedeki hakim ve savcıları ziyaret ederek, hukukun üstünlüğünün önemine dikkat çekti.

YEREL YÖNETİMLER

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel kent genelinde devam eden çalışmaları inceledi.

YEREL YÖNETİMLER

Selçuk Efes Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Atatürk Mahallesi'nde başlayacak olan yol çalışmaları ve otopark alanı projelerini kamuoyuyla paylaştı.

YEREL YÖNETİMLER

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 29 Haziran Cumartesi günü Pamucak mevkisindeki ormanlık alanda çıkan yangınla ilgili Ege’den TV...

YEREL YÖNETİMLER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Selçuk ilçesi Pamucak mevkiinde devam eden orman yangını nedeniyle bölgeye gitti.

İZMİR EKSPRES

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, belediye emekçileriyle Kurban Bayramı öncesi samimi bir buluşma gerçekleştirerek birlik ve dayanışma mesajları...

İZMİR EKSPRES

İzmir Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Türkiye Belediyeler Birliği'nde (TBB) tarihi bir adıma ismini yazdırmayı başardı.

YEREL YÖNETİMLER

İzmir'in Selçuk ilçesi tarihi yapısıyla dikkat çekiyor. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel ise hem kültürel hem sosyal faaliyetleri hayata geçiriyor.

YEREL YÖNETİMLER

Vatan Şairi Nazım Hikmet, ölümünün 61. yılında Efes Selçuk'ta düzenlenen anlamlı bir etkinlikle anıldı.

YEREL YÖNETİMLER

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ilçedeki güncel konular ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yandex.Metrica