Itfaiye Haberleri

itfaiye haberleri ve güncel itfaiye gelişmeleri, itfaiye ile ilgili tüm video, itfaiye fotoğrafları ve itfaiye haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Dikili Çandarlı'da çıkan orman yangını, yerleşim yerlerine yaklaşarak bir sitenin tahliyesine neden oldu. Havadan ve karadan müdahale sürüyor.

TÜRKİYE

İzmir'in Dikili ilçesinde, Çandarlı Mahallesi'ndeki ormanlık alanda saat 14:21'de başlayan yangın hızla büyüyerek yerleşim yerlerine yaklaştı. Yangına geniş çaplı müdahale...

ASAYİŞ

İzmir’in Dikili ilçesinde çıkan orman yangınına hava ve kara ekipleriyle müdahale sürüyor.

ASAYİŞ

Aydın Efeler'de, itfaiyeciden korkup 4. kattan atlayan kedi, mucizevi bir şekilde yara almadan kurtuldu ve gözden kayboldu.

ASAYİŞ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde park halindeki bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.

ASAYİŞ

İstanbul'un Avcılar ilçesinde bir hurdacıda çıkan yangın, çevrede paniğe yol açtı. Yangın nedeniyle hurdacıda patlamalar meydana gelirken, olay yerine çok...

ASAYİŞ

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde kağıt fabrikasında çıkan yangının boyutu dron ile havadan görüntülendi. Tedbir amaçlı çevredeki evler boşaltıldı, söndürme çalışmaları sürüyor.

YAŞAM

Antakya ilçesi Küçükdalyan Mahallesi'nde bir evde çıkan yangında, itfaiye ekipleri tarafından hamster kurtarıldı. Yangın sonucunda evde maddi hasar meydana geldi.

ASAYİŞ

Efeler ilçesi Aytepe mevkiinde bir gün önce çıkan orman yangınının ardından tekrar yangın çıktı, ekipler hızla müdahale ediyor.

ASAYİŞ

Efeler'deki trafo yangını, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

GENEL
MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi, itfaiye ve vektörle mücadele ekiplerini güçlendirmek amacıyla 76 yeni araç alımı yaparak, hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.

Yandex.Metrica