Kentsel dönüşüm Haberleri

kentsel dönüşüm haberleri ve güncel kentsel dönüşüm gelişmeleri, kentsel dönüşüm ile ilgili tüm video, kentsel dönüşüm fotoğrafları ve kentsel dönüşüm haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

Başkan Tugay, İzmir'de lüks olmayan, temel ihtiyaçları karşılayan ve orta gelir grubuna hitap eden toplu konut projelerine başlıyor.

İZMİR EKSPRES

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Dünya Bankası iş birliğiyle İzmir'e 330 milyon 500 bin euro bütçe ayrıldı.

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, kentsel dönüşüm vaatlerini yerine getirerek ilçede vatandaşların sorularını yanıtlayacak ofisler açtı.

İZMİR EKSPRES

İzmir'de binaların yaş ortalamasının 25 yıl ve üzerinde olduğu belirtilirken, uzmanlar kentte kentsel dönüşümün bir an önce başlaması gerektiğini vurguluyor.

YEREL YÖNETİMLER

Başkan İrfan Önal'ın sözleriyle Bayraklı'da kentsel dönüşüm ofisleri açılıyor. İlçenin çehresini değiştirecek bu adım, 24 mahalleye hizmet verecek.

TÜRKİYE

Son dönemde yayımlanan yönetmeliklerle birlikte kentsel dönüşüm sürecinde önemli değişiklikler yaşanıyor.

İZMİR EKSPRES

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'nın hedefinde Örnekköy projesi vardı.

DEPREM

- "İlimizde toplam 8 bölgede 134 yapı ve 798 tane bağımsız bölümün bir deprem anında çok büyük ihtimalle ayakta kalamayacağını...

İZMİR EKSPRES

İzmir'de yaşanan kentsel dönüşüm ihtiyacı önemli bir boyuta ulaşmış durumda. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilileri, yapılan açıklamalarla İzmir'deki...

GENEL

Kentsel dönüşüm kredisinden yararlanmak için öncelikle binanın kentsel dönüşüm kapsamında olması gerekiyor. Ardından, müteahhit seçiminin yapılmasının ardından, kentsel dönüşüm kredisi...

SANAT

Ceyda Bölünmez Çankırı, Ballıkuyu Mahallesi'nde mahalle sakinleriyle buluşarak mahalledeki sorunları yerinde inceledi ve çözüm için taahhütte bulundu.

SANAT

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 5’inci etabının temel atma törenine ev sahipliği yaptı.

Yandex.Metrica