Salihli Haberleri

salihli haberleri ve güncel salihli gelişmeleri, salihli ile ilgili tüm video, salihli fotoğrafları ve salihli haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


MANİSA

Salihli Belediyesi Zabıta ekipleri, kaldırım ve yol işgaline yönelik denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Yetkililer, denetimlerin sıkılaştırılacağını belirtti.

MANİSA

Salihli Belediyesi, üniversite adaylarına YKS tercihleri için 25 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyor.

MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi, Durasıllı – Taytan ve İğdecik – Durasıllı mahalleleri arasındaki bağlantı yollarının inşasına başladı.

ASAYİŞ

Manisa’nın Salihli ilçesinde çiftlikte çıkan yangında yaklaşık 2 bin balya saman kül oldu. İtfaiye ekipleri yangını söndürdü; inceleme devam ediyor.

ASAYİŞ

Yeşim Akbaş'ın ölümüne ilişkin davada komiser yardımcısı Doğan Can Yıldız beraat etti. Salihli Ağır Ceza Mahkemesi, sanığın suç işlediğine dair...

MANİSA

Kocaeli’de düzenlenen Yıldızlar Avrupa Kupası’nda Salihli’den Hira Kılkış 70 kiloda şampiyon olurken, Sultanur Diker +70 kiloda ikinci oldu. İlçe Gençlik...

YEREL YÖNETİMLER

Başkan Mazlum Nurlu, köpeklerin uyutulması yasasına karşı çıktı ve 2000 kısırlaştırma işlemi planlayarak sokak hayvanlarına insancıl çözümler sunmayı hedeflediklerini belirtti.

YEREL YÖNETİMLER

Salihli Belediyesi, Mevlütlü Mahallesi'ndeki kavşak düzenlemesiyle araç ve yaya trafiğini daha güvenli hale getirmeyi hedefliyor.

MANİSA

Manisa'nın Salihli ilçesinde zeytin üreticilerini endişelendiren bir durum ortaya çıktı.

YEREL YÖNETİMLER

Dombaylı Mahallesi'ne yönelik bu önemli sondaj çalışması, mahalle sakinlerinin sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna ulaşmalarını sağlamak için atılmış büyük bir...

MANİSA
MANİSA
Yandex.Metrica