Akaryakıt Haberleri

akaryakıt haberleri ve güncel akaryakıt gelişmeleri, akaryakıt ile ilgili tüm video, akaryakıt fotoğrafları ve akaryakıt haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


FİNANS EKSPRES

ABD'den gelen güçlü ekonomik sinyaller ve düşen stoklar, Brent petrol fiyatlarını yükseltti. Varil fiyatı, yüzde 0,7 artışla 82,52 dolara ulaştı.

EKONOMİ

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ile vergilere yapılan zamlar, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor.

EKONOMİ

Gece yarısından itibaren motorin grubunda 1,59 TL indirim bekleniyor. Vatandaşlar, akaryakıt fiyatlarının düşüşünü merakla bekliyor.

ASAYİŞ

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde akaryakıt otomasyon sistemine müdahale ettiği tespit edilen akaryakıt istasyonuna 1 milyon TL ceza yazıldı.

EKONOMİ

ÖTV zammı ile akaryakıt fiyatları güncellendi: İşte son fiyatlar.

FİNANS EKSPRES

Petrol rafinerilerinin talebindeki gerileme ve Orta Doğu'da riskin azalmasıyla Brent petrolün varil fiyatı yılın ikinci çeyreğinde yüzde 2,2 düştü.

FİNANS EKSPRES

Brent petrolün varil fiyatı, küresel arz endişeleri ve ABD'deki talep artışıyla birlikte yüzde 0,46 artarak 85,47 dolara yükseldi.

FİNANS EKSPRES

Brent petrolün varil fiyatı, ABD dolarının değer kazanmasıyla birlikte yüzde 0,19 azalarak 84,87 dolara geriledi. Batı Texas türü (WTI) ham...

İZMİR EKSPRES

İzmir'de taksi ücretlerine yeni zam geliyor. Akaryakıt ve ÖTV zamları nedeniyle tarifede değişiklik yapılacağı aktarıldı.

KÜTAHYA

Gediz Belediyesi, ilçeye planlanan yeni akaryakıt istasyonu projesi için önemli adımlar attı. Belediye Başkanı Necdet Akel, EPDK Başkan Yardımcısı Yılmaz...

EKONOMİ

3 Temmuz 2024 itibarıyla motorin, benzin ve otogaz fiyatlarına Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammı yapıldı.

EKONOMİ

Akaryakıt sektöründe yıllardır süregelen usulsüz fatura kullanımı ve beraberinde getirdiği vergi kaybına son verecek devrim niteliğinde bir sistem geliyor.

Yandex.Metrica